Heti kun on ollut vähän huonompaa säätä, on saanut kotonakin aikaan jotakin :) Tein nukkikseen matkalaukun, johon en kuitenkaan ole tyytyväinen, koska nahka on liian paksua. Pitää päällystää se uudelleen kunhan bongaan jostakin ohuempaa nahkaa. Matkalaukun mallia olen ottanut täältä

Kokeilin nallen tekoa kahdella eri ohjeella ja toiseen olen vähän tyytyväisempi kuin toiseen. Tosin parannettavaa jäi vielä. Pitää tehdä vähän lyhyemmät raajat nallukalle niin siitä tulee söpömpi. En löytänyt tähän hätään helmivarastoani, joten nallukka sai silmät ja kuonon nahkasta mutta kyllä silmiksi pitää löytyä mustat helmet. Ryhtikin on vähän huono mutta se on onneksi helposti korjattu, piipunrassia kun tuo nalle on :)

169025.jpg

Viime torstaina oli Taiteiden yö ja Akateemisessa kirjakaupassa nukkekotiasiaa esillä. Pitihän siellä käydä ihailemassa muiden töitä ja ottamassa mallia. Siltä reissulta mukaan lähti Nukkekotielämää-kirja, josta olen haaveillutkin jo pitkään. Joka kerran kun avaan kirjan, löydän kuvista jotain sellaista, jota en edellisellä kerralla ollut huomannut. Joko minulla on huono näkö tai sitten kirjassa on niin paljon katsottavaa, ettei kaikkea ihanaa ehdi sieltä huomata :)