Tosin vasta yksi lamppu on katossa ja siitäkin yksi kynttilä oli valmiiksi pimeänä mutta siistin tunnelman se tuo nukkikseen. Kuva on ihan epätarkka mutta irrotin jo kruunun katosta vaihtoa varten niin en voi tähän hätään nyt ottaa uutta.

970010.jpg

Kävin siis vaihtamassa kruunun uuteen ja siitäkin on yksi kynttilä pimeänä :( No, kolmas kruunu toden sanoo. Harjoituksen vuoksi voisin ostaa polttimoita ja vaihtaa sen niin osaisin jatkossakin. Sorruin sitten ostamaan toisenkin lampun, joka meni heti tuunaukseen. Ajattelin alkajaisiksi maalata vihreät kuvut valkoisiksi ja odottaa parempaa ideaa. 

970001.jpg

Ja ettei kenellekään jäisi epäselväksi miten kova heräteostosvietti minulla on, niin ostin sitten vielä yhden tavarapaketin:

970002.jpg

Pakettiin kuuluu lisäksi kissa mutta sellainen minulla jo oli, joten se sai jäädä vielä pakettiin. Ehkä lahjoitan sen eräälle tutulleni, joka on ainoa tuntemistani ihmisistä, jolle tämä jalo harrastus on avautunut :)

Harmi, ettei joululahjaksi saamani Lundby-sarjan tietokone käynyt ostamaani kiskoon. Pitänee ostaa sopivia töpseleitä, että saa tietsikan samaan sarjaan. Onko kenelläkään tietoa, onko Lundby-sarjan lamput ym. sähkötarvikkeet muuten sopivia muihin muuntajiin? Eli voisinko ostaa Lundby-lamppuja ja vaihtaa niihin sopivan töpselin ja asentaa nukkikseeni? Tuleeko palokunta pillit vinkuen paikalle? Minun sähkömiehentaidoilleni oli juuri sopivan kokoinen homma tuo lampun tökkääminen kiskoon, muuntajan liittäminen kiskoon ja töpselin laittaminen seinään :)

Ja kaiken tämän tarjosi Piironki.