Nukkekotikurssi on jo loppunut ja melkein kaikki ovat saaneet talonsa valmiiksi mutta minä vielä näperrän. Neljä huonetta on jo ihan valmiit... tai no, ikkunat puuttuu mutta se on sivuseikka.

Keittiö: Seinät on tapetoitu oikealla tapetilla, lattia on netistä printattu kaakeliarkki, joka on päällystetty kontaktimuovilla. Lattia- ja kattolistat vielä peittämään pieniä irvistyksiä niin sitten kaikki on valmista.

1039550.jpg

Ruokailuhuone: Tapetti on HobbyPointista ostettua, lattia kontaktimuovia Etolasta. Portaat ostettu Minimaailmasta ja maalattu valkoiseksi.

1039553.jpg

Kylppäri/sauna: Tapetit tulostettu netistä, saunan seinät paneloitu kahvitikuilla, kaakelilattiat on pekonirasian pohjia. Kylppäri irvistää pahiten mutta en jaksanut enää tehdä seinää uudestaan. Kattolistaa sinnekin... :)

1039551.jpg

Olohuone: Tapetit netistä printattua, lattia Etolasta kuten muissakin huoneissa.

1039552.jpg

Kaksi kerrosta on vielä tekemättä, molempia olen jo aloittanut eikä niissä pitäisi tulla kovin suuria mutkia vastaan. Paitsi viimeksi talossa kävi pieni maanjäristys ja yksien portaiden kaide irtosi liimauksistaan siinä yhteydessä... kyllä ärsytti, kaiteiden liimaaminen on toistaiseksi ollut hankalin homma koko talon tekemisessä! Ulkoverhoilun ensimmäinen yritys epäonnistui, pitänee kokeilla liisterin kanssa seuraavaksi. Kattomatsku on mietinnässä, saapa nähdä mihin sitä päätyy. Ja ikkunoiden siistiminen hirvittää eniten! No, eiköhän sitä jotain keksi niihinkin.

Kaverini on töissä silmälasiliikkeessä ja joskus bongasin siellä pieniä purkkeja, joissa säilytetään silmälasien ruuveja. Kaverini jemmasi niitä ja toi minulle. Niistä tulee hienoja hillopurkkeja kun liimasin niihin etiketin, osa printattu netistä ja osa on EuroMinejä. Vasemmanpuoleinen on siis purkki alkuperäiskunnossaan. Kun liimailin toisen kaverini labrasta tuomiin korkkeihin sekä siskoltani saatuihin näytepulloihin etiketit niin minulla olikin hillopurkkeja kolmisenkymmentä. Ruokakomerossa ei siis tule olemaan tyhjiä hyllyjä jahka sellaisen saan talooni tehtyä.

1039554.jpg

Nyt pitää mennä nukkumaan mutta huomenna taas saa mennä jatkamaan taloa :)