Olen kritisoinut nukkeäidin alkuperäistä kampaajaa siitä lähtien kun asukit sain ja nyt päätin kokeilla kampaajan hommia. Alkuperäinen kampaus oli tällainen:

1347185.jpg

Hiukset oli tosi tiukkaan liimattu, ne eivät millään halunneet irrota mutta pienen äherryksen ja yhden katkenneen peukalonkynnen jälkeen nukke oli kalju. Sitten nipsuttelin pari tukkua omasta päästäni ja liimasin nukelle. Liima kuivui vähän rumasti mutta lähtee onneksi rapsuttamalla aika hyvin pois. Etuhiuksista en uskalla vielä rapsuttaa ennenkuin ovat täysin kuivat. Tuli hiuksista ainakin luonnollisemman näköiset jos vertaa alkuperäisiin ja äiti nuortui kymmenellä vuodella :)

1347189.jpg

Nuken silmämeikkikään ei ole kovin sievä mutta sitä en taida uskaltaa lähteä korjailemaan :)

Sain valmiiksi myös lauantaina aloittamani rullaverhon vanhempien makuuhuoneeseen, tupsu pitää tehdä muhkeammaksi ja kiinnittää jotenkin luontevammin mutta en nyt jaksanut:

1347172.jpg

Verhotangon nupit puuttuu ja tarkoitus olisi tehdä jotkut pitsiverhot rulliksen lisäksi tuohon ikkunaan.

Keittiöön kokeilin tehdä kappaa mutta ensimmäinen kokeilu ei ole kovin onnistunut. Keittiö on aivan liian ahdas ja jotain tuolta pitää siirtää ullakolle. Mattokin olisi kiva saada lattialle ja lieden päälle kupu.

1347179.jpg

Pöydällä on Wooperilta arpajaisvoittona saadut astiat. Pupu on väliaikaisesti jääkaapin päällä mutta siirtyy sieltä parempiin maisemiin kunhan ruokailuhuone vähän edistyy.