Aiemmin kerroinkin käyneeni Porvoossa nukkisostoksilla. Sieltä lähti matkaan työkaluja perheen miesväelle

1987175.jpg

ja kengät ja ruokaa naisväelle.

1987176.jpg

Olen kyllä ihan varma, että olen unohtanut puolet ostoksistani tai sitten olen ylittänyt itseni jos tosiaankin näin vähillä ostoksilla olen selvinnyt :) Pitää kysäistä shoppailukaveriltani jos hän muistaisi paremmin...

Viime kerralla Viikissä massailimme ja teimme kirjoja. Massailu ei ihan selvästikään ole se "mun juttu", niin hankalalta se tuntui. Sain aikaan kaksi kaalia

1987183.jpg

ja kulhollisen englanninlakuja. 1987181.jpg

Nämä kylläkin ovat epäonnistuneita koska värit ovat väärässä järjestyksessä ja valkoinen massani taisi ollakin läpinäkyvää koska se ei enää tuolta paiston jälkeen erotu. No ehkä joskus eläkkeellä voin kokeilla tätä lajia uudelleen.

Massailut laitettiin uuniin ja alettiin askartelemaan minikirjoja. Sain aikaan kaksi kappaletta Prinsessa Ruususta.

1987187.jpg 1987363.jpg

Satu on ihan luettavissa. Ostin lisäksi Hannu ja Kerttu-paketin ja askartelin niitäkin kotona kaksi kappaletta.

1987184.jpg

1987186.jpg

Ensi lauantaina kokoonnumme taas Viikkiin askartelemaan ja tarkoitus oli, että vaihtaisimme joidenkin edelliskertalaisten kanssa kirjoja, että pääsisimme eroon tuplistamme. Toivottavasti joku muistaa ottaa kirjansa mukaan :)

Ostin Riikamarialta Viikissä nukkekodin ruoka-arkin ja niitä erään kaverini kanssa yhden illan kokosimme. Kaikkia emme jaksaneet askarrella valmiiksi.

1987190.jpg

1987191.jpg

Ruokapakettien alla oleva Tiimarista ostettu lipasto odottaa tuunausta.

Jotenkin syksy on taas hurahtanut ja oikein mitään ei ole saanut aikaan mutta yhden mielikuvitusviherkasvin sain tehtyä.

1987177.jpg

Ja sitten tilasin Doloreksesta jotain pientä. En ole ehtinyt purkaa kaikkea vielä paketeista mutta vasemmalta oikealle paketeissa on korkinavaajasetti, sitruspuristin, pesuainepulloja, kukkaruukkuja sekä jauhelihamylly. Astioiden kuivaustelinettä lähdin tilaamaan mutta siinä sivussa tuli tilattua vielä kaksi jalallista kakkutarjotinta, joista toinen on kuvullinen sekä vohvelirauta, hengareita ja cokispulloja.

1987173.jpg

Siivoilin nukkekotitavaroitani ja löysin tällaiset:

1987192.jpg

En tarvitse itse näitä mihinkään ja aivan liian suuria nämä ovatkin 1:12 nukkekotiin mutta jos jollakulla on esim. nukkekotibaari niin sinne nämä saattaisivat sopia rekvisiitaksi. Toisen punaisen drinkin koristeena oleva marja on vähän kärsinyt mutta sen saa maalattua. Voin maksaa postimaksunkin näistä jos joku sattuu haluamaan, muuten menevät roskiin.