Aamulla suunnistin reippaana Kansallismuseoon vaikka nukuttanutkin olisi. Siellä oli tarjolla laukkupaja ja kun en vielä yhtään laukkua ole tehnyt niin ajattelin käydä vähän kokeneempien opissa.

Aloitin teon tummanruskeasta matskusta, joka olikin jotenkin haurastunut ja pinta varisi. No, lopputuloksena oli kulunut laukku.

Sain laukun valmiiksi noin tunnissa niin ehdin tehdä vielä toisenkin. Beigestä nahkasta tulikin jo ihan kelvollinen kassi nukkisäidille vaikkakin nyt kuvasta huomaan että läpän vasenta reunaa pitää vähän kaventaa.

Kansallismuseossa oli myynnissä jotain nukkiskamaa niin ostin sieltä valkoisen lipaston, varmaan oikeasti yöpöytä mutta suunnittelin kyllä laittavani sen eteiseen lipastoksi. Ja kattolamppukin löytyi, en kyllä tiedä onko tämän vähän vanhanaikainen mutta testataan.

Tässä pari palaa tulevasta eteisestä:

Ei oikein onnistu nämä yömyöhällä otetut kuvat :)

Tilasin FinnAimosta vähän kalusteita eteiseen ja olohuoneeseen mutta Itella on hukannut paketin :(  Se on käynyt viikko sitten perjantaina jo oveni takana mutta sen jälkeen sen sijainti on kaikille mysteeri. No, toivottavasti löytyy.

Kiersin museon nukkekotinäyttelyn ja se oli mielettömän hieno. Kaikki stadilaiset ja stadissa vierailevat nyt kipin kapin sinne ihastelemaan! Ensi sunnuntaina jatketaan pelargonian parissa.