Päivityksiä ei ole näkynyt eikä kuulunut vaikka jotain pientä edistystä on tapahtunutkin. Oma kamera tilttasi kesälomalla mutta lainapokkarilla sain muutaman kuvan otettua viimeisimmistä mineistä ja tässäpä niitä tulee.

Kansallismuseossa oli kevään aikana muutamia kursseja, joille osallistuin:

Katriina Alasen opastuksella pelargonia, tosi jees tuli!

Vetäjää en muista mutta silkkinauhakirjonta oli aihe ja tyynyä aloitettiin tekemään. Tyyny on vielä 2D mutta eiköhän se muutu 3D:ksi tässä syksyn aikana. Noin littanalla tyynyllä ei ole kiva päätään lepuuttaa :) Kukkia oli kiva kirjoa, pitää treenata tätä lajia kun sai matskua ja ohjeet mukaan.

Modernia olohuonetta olen rakennellut ja se alkaa olla pikkuhiljaa valmiina osina, vielä pitää koota ja vetää sähköt niin alkaa olla esittelykelpoista kamaa sielläkin.

Eurominin kultaiset kehykset saivat valkoisen värin pintaansa ja netistä tulostetut vesivärimaalaukset sisäänsä.

Näistä tarvikkeista tulee takka. Takanluukuksi tulee vanha valokuvakehys (taas yksi roina nurkista vähempänä, jee!) ja takka tulee kapa-pahvista.

Mannaryynirappaus on kuivumassa, seuraavaksi maalia pintaan ja kokoamaan niin sekin on valmis.

Kävin Forssan markkinoilla kun kerrankin kesäloma sattui olemaan niin, etten ollut reissussa tuohon aikaan. Siellä oli tarjolla vaikka mitä kivaa mutta kovin paljon en silti shoppaillut.

Pari mattoa, eteiseen tuollainen korisysteemi, jonka päällä voi istua ja laittaa kengät jalkaan, Aalto-vaasi ja puinen astia, synttärilahjaksi kaveriltani tuo ihana villapaita, vähän lisää porukkaa Barbaperheeseen, puunkantoteline takan viereen, muumikello + mikähän tuo viralliselta nimeltään on mutta Marimekon lautasen tyyppinen kuitenkin, kirjoja + pitsiliina. Ostokset olivat täsmäiskuja moderniin projektiin ja löytävät paikkansa kyllä. Valitettavasti en muista enää tekijöitä mutta kaikki ostokset olivat taitavista käsistä lähtöisin joka tapauksessa.

Huuto.netistä ostin pelejä, nämä on niin suloisia. Pokkarin teho ei riittänyt kuvaamaan näin pieniä, joten kuvat on vähän huonoja mutta pelit ihan mielettömän hienoja.

Peleissä on kaikki osat mukana, dominoa voisi pelata oikeasti :) Tulkaapa käymään kylässä niin otetaan matsi! Pelit on tehnyt Kaisa. Suklaalevyn sain lahjaksi, kiitos vaan.

Miniklubissa oli viimeksi aiheena munakaappi mutta minulla oli tarvetta suuremmalle kaapille, joten tein ihan omiani. (Muut saivat kyllä aikaan niin söpöjä munakaappeja että pitänee varmaan joskus itsekin vielä se tehdä.) Siivoillessani nukkiskamojani päätin, että nyt on aika alkaa käyttämään pois kaikkea nurkkiin kertynyttä kampetta ja kaappiin valitsin nuo kirkkaat laatikot. Ovat sen verran moderneja, että sopivat olohuoneen sisustukseen. Niiden pohjalta mittailin ja suunnittelin sopivan kokoisen kaapin ja etsin muunkin matskun omista rojuistani.

Ohutta pahvia kaapin taustalevyksi sain nukkekotivalaisimen paketista, kapa-levyä pullistelee joka nurkka, rautaputkea jäi keittiöprojektista, helminauha on jostain kulkeutunut minulle ja sitten tarvittiinkin vain mattopuukko, liimaa, maalia ja sivellin.

Kaappi koottuna ja maalattuna. Yksi hylly kaipaa vielä hiontaa mutta muuten alkaa olla valmista.

Ja tässä kaappi in action. Pitsiliina on Forssan markkinoilta, kukkamaljakko on Malesiasta ostettu lasipurkki, kukat on tehty Bonnie Lavishin kukkakiteistä, tinamökki tehtiin Miniklubissa talvella, kirkkaisiin laatikoihin on tulostettu lehtiä netistä.

Parissa viimeisessä kuvassa näkyy jo olohuoneen väriskaalaa. Ikkuna ei jää noin rumasti, nyt vasta testaan, että osat sopivat toisiinsa ja lopullinen fiksaus tehdään sitten vähän tarkemmin.

Olohuoneen valaisin on kuivumassa, jännityksellä odotan mitä siitä projektista tulee. Pysykäähän kuulolla!