Kamera on taas kunnossa ja päivitykset voi jatkua. Ollaan pari edellistä kertaa tutustuttu Miniklubissa styreeniin. Mielenkiintoinen tuttavuus, vaatii kylläkin vielä vähän treeniä mutta jotain ollaan jo saatu aikaankin:

Etualalla eilen tehdyt mukit, jotka odottavat vielä maalausta ja koristelua, idea on vaan vielä hukassa. Taka-alalla on edelliskerralla tehtyjä uunipeltejä, jotka on vielä leikkaamatta ja maalaamatta sekä yksi lautanen. Tästä matskusta voisi tehdä melkein mitä vain.

Loppuillan teinkin sitten miniolohuoneeseen liittyvää kirjaprojektia. Haluan olkkariin kirjahyllyn, jonka näin aikoinani Norjassa ja se vaatii täytteekseen paljon kirjoja, joita olen pikkuhiljaa väkertänyt. Tästä lähdettiin:

Ja illan saldoksi tuli nämä:

Etualalla on vasta leikattuja kansia, takana jo valmiita kirjoja. Vielä on vähän urakkaa jäljellä. Samalla pohdin sellaista, että kirjat on melkeinpä pakko kiinnittää jotenkin kirjahyllyyn (vaikka sitä yleensä vältän, koska silloin lopputulos on pienoismalli eikä nukkekoti, jos kaikki on liimattu paikoilleen) koska minikirjat on kevyitä ja lentelevät helposti. Katsotaan mihin ratkaisuun päädyn.