Kauan odotetut markkinat olivat sitten tänään. Suunnistin paikalle hyvissä ajoin ja kyllähän sieltä löytyi uskomattomia juttuja! Monien tavaroiden kohdalla jouduin toteamaan, että tekeminen ei onnistuisi meikäläiseltä. Siinä vaiheessa piti raottaa lompakkoa ja nämä ihanat tavarat siirtyivät kirjahyllyyni:

286228.jpg

Olohuoneeseen tuli joulukuusi, joka on niin hienosti tehty, että olen vähän väliä käynyt ihailemassa sitä hyllyssäni. Kuvat on vähän huonoja mutta pitää odottaa, että saa joskus päivänvalossa kuvattua parempia.

286226.jpg

Tuunailin kaverini eteisen lampussa olleesta ritilästä kirjahyllyn olkkariin, se on vielä vähän vaiheessa, mutta hyllyn päälle ja eteen ostin pari viherkasvia. Nekin ovat tosi kivoja!

286234.jpg

Makkari-kylppäri-yhdistelmä piti purkaa kun uuni piti siirtää makkariin, koska olkkarissa se ei enää mahdu olemaan. Makkariin tuli myös ompelukone ja viherkasvi. Ompelukone on ihan mielettömän upea myös, tässä lähikuva vaikka nukkikseni pölytkin näkyvät:

286235.jpg

Ompelukoneen vieressä on metallinen keinutuoli, jonka löysin kirpparilta ja joka vaatii vähän tuunausta.

Markkinalöytöjä olivat vielä ihanat keinuhevonen ja lasten kolmipyöräinen:

286238.jpg

Lisäksi ostin pussillisen keittiökrääsää, tosi kapeaa pitsiä ja minipastaa. Vihdoinkin olen saanut myös sähköistysasiaa edistettyä ja ehkä pian saan sähkösuunnitelman talooni. Sitten voi alkaa tositoimiin!

Vilkaisin muutamaa blogia, joissa oli myös markkinaostoksista kuvia. Tulipahan vain mieleeni, että minulla ei muuten ole aavistustakaan, kenen tekemiä tavaroita ostin. Päivitän tiedot blogiini, jos joulukuusen ja viherkasvien tekijät ilmoittautuvat kommenteissa :) Muut ostamani tavarat taisivat olla ei-käsin-tehtyjä.

P.S. Tiedän muuten olevani surkea blogittaja, koska päivitän blogiani erittäin harvoin ja monet tekevät hukkareissun kun vierailevat täällä, missä mikään ei muutu :) Seuraan joitakin blogeja säännöllisen epäsäännöllisesti enkä koskaan muka ehdi kommentoida mihinkään! Pitänee tehdä uuden vuoden lupaus ja parantaa tapani tässä asiassa :)