Viimeinkin sain olohuoneen siihen kuntoon, että siitä voi julkaista kuvia. Olohuoneessa on tunnelmavalaistus, joten näin iltahämärissä pelkillä olohuoneen omilla valoilla tuli vähän hämäriä kuvia:

Keittiön puolelta:

Keittiöitä ja olohuonetta ei ole vielä kiinnitetty toisiinsa niin katto vähän irvistää. Se korjaantuu kunhan keksin takkaan piipun, jolla saan molempien huoneiden katot tuettua samalle tasolle.

Laitoin vähän lisävaloa niin sain valoisampia kuvia:

 

Lattia on malattua Bilteman sytykettä, seinät oikeaa tapettia. Takka kapa-levyä mannaryynirappauksella, Kaivo-verhot itse painettu, sohva Minimaailmasta ja maalattu mustaksi (keltainen kuultaa vieläkin läpi, ärsyttävää) ja nojatuoli FinnAimosta (on himpan liian pieni mutta ei haittaa). Lipasto ikkunan edessä itse tehty, sohvapöytä ostettu ja maalattu valkoiseksi. Ovet ja ikkunat EuroMiniä, kirjahylly Bilteman lankkua maalattuna, suurin osa kirjoista tehty itse, pari ostettua seassa. Kukat tehty itse kiteistä, lyhty lipaston päällä tehty Miniklubissa, matto ostettu, valaisin tehty itse, pitsiliinat ostettu, Aalto-maljakko ostettu, loput pikkutavarat taitaa olla ostettuja.