Sain Eijulilta tunnustuksen, kiitokset tästä!

2075994.jpg

Tämähän lämmittää mieltä varsinkin kun olen vähän huononlainen bloggaaja, päivitän turhan harvoin mutta näköjään silti joku aina jaksaa käydä kurkkaamassa tännekin :)

Tunnustusta pitäisi jatkaa mutta en oikein voi ihan siitä yksinkertaisesta syystä, etten ole ottanut yhtään nukkisblogia "talteen" vaan surffailen niissä ihan satunnaisesti muiden blogien ja kommenttien kautta. Teen töikseni nettisoftaa niin vapaa-ajallani käyn netissä siellä minne milloinkin eksyn. Tämä on siinä mielessä ihan kiva taktiikka, että joka kerta löydän uusia ja kivoja blogeja :) Huono puoli on siinä, että jos joskus haluan palata katsomaan jotain erityisen hienoa juttua, joudun surffaamaan pitkään ennenkuin löydän perille. Nytkin haluaisin taas löytää yhden ihanan nukkiskeittiön mutta yrityksistäni huolimatta en ole sinne takaisin löytänyt. Siellä oli hiukan samantyyliset tapetit kuin oman nukkikseni keittiössä ja valkoiset puolipaneelit ja se oli täynnä kaikkea kivaa keittiötavaraa. Tunnistaako joku oman keittiönsä ja opastaa minut sinne takaisin? :)

Mutta siis kaikki käymäni nukkisblogit ansaitsisivat tämän tunnustuksen, Eijulille kommentoinkin miten kiva on käydä eri blogeissa kun jokaisella on se oma juttunsa, missä on erityisen hyvä.