Miniklubi kokoontui taas ja tälläkään kertaa ei oltu päätetty aihetta, joten tartuin joulupukin tuomaan Josephine Parnellin nallekitiin. En ollut tehnyt tällaisia aiemmin ja jotenkin vierastan neulaa ja lankaa mutta päätin silti kokeilla ja hyvä siitä tuli:

Osien leikkaaminen ja ompeleminen oli ihan helppoa mutta kääntämisvaihe oli jo vähän hankalampaa, koska osat olivat aika pieniä ja kangas paksua. Kerhokavereiden vinkkien avulla  kääntäminen helpottui mutta siltikään en ehtinyt tehdä nallea kerhossa valmiiksi. Jatkoin sitten kotona ja tuo keskikropan kääntäminen oli superhankalaa. Pinsettien avulla sain sen kääntymään mutta pelotti vähän että kiskonko nalleraukkaa silmästä tai nenästä ja ne purkautuvat mutta ei sentään niin käynyt.

Tassujen paikoilleen ompeleminen meni ihan omien metodien mukaan eikä ohjetta noudattaen ja tein nallelle ohjeesta poiketen vielä hännän. Vielä pari korvien kiristyspistoa ja nalle oli valmis. Onnistumiseen vaikutti suuresti se, että löysin prikulleen kankaan väristä lankaa ja harhapistot eivät näy mihinkään. Tämä oli aloittelijoille tarkoitettu paketti ja nalle on Norvelle ja väri dark beige. Kitejä saa esim. Doloreksesta. Suosittelen kokeilemaan.