Joulu- ja työkiireet ovat pitäneet minut poissa nukkekotiraksalta mutta aina silloin tällöin ehdin piipahtaa sielläkin. Viimeksi sain kiinnitettyä katonharjalle saranan ja loput osat katosta paikoilleen. Savupiipunkin sahasin jo mutta se odottaa vielä viimeistelyä ja kiinnitystä. Vielä kun keksisi sopivan ulkopintamatskun kattoon niin elämä hymyilisi :)

1114005.jpg

Onpa vino kuva... :(

Sahailin ja maalasin myös ikkunoiden ulkolistoja ja ne odottaa vielä kasaamista. Aika vaikea päättää tekeekö ruutuikkunat vai jotkin muut... Mitenhän sitä voi ikinä rakentaa 1:1 talon kun nukkekotikin aiheuttaa näin paljon mietittävää?

Kävin piipahtamassa Nukke- ja nallemarkkinoillakin ja en voinut vastustaa muutamia ihania jouluisia juttuja. Otin niistä jo kuviakin mutta vahingossa poistin ne kamerasta ennen kuin ehdin siirtää niitä talteen :( Laitan kuvia kunhan taas saan aikaiseksi.

Ei taida aikataulu pitää nukkekodin muutossa... Tarkoitus oli saada väki jouluksi omaan kotiin kirjahyllystä mutta tällä hetkellä on niin monta muutakin stressin aihetta, että jätän nukkekotiasiat mielelläni ei-stressaaviksi. Miksi tämä pimein aika on aina kiireisintä?